“Een academisch opleidingscentrum voor initiatiefnemers in de taxibranche zoals opdrachtgevers, werkgevers, uitzendbureaus en nog veel meer…”

De hoofdkantoor van de Taxi Academie is gevestigd in Amsterdam. Omdat er nog steeds veel vraag is naar taxivervoer door het hele land, verzorgen wij door heel Nederland onze fantastische taxi opleidingen. We verzorgen taxi opleidingen zowel voor particuliere- als voor zakelijke relaties. Dus ook als u een taxibedrijf exploiteert kunt u bij de Taxi Academie terecht voor het opleiden van uw werknemers. Dankzij onze 10 jarige ervaring met les geven heeft u geen omkijken en weet u dat u met echte professionals bezig bent die letterlijk uit het vak komen. Wij nemen het complete werk uit uw handen, dankzij onze deskundige planners op kantoor kunnen wij u een mooi totaalpakket verzorgen. Tel daarnaast onze hoge slagingspercentage bij op en laat de mooie resultaten maar op je afkomen!

Al 10 jaar lang werken wij met de grootste taxi centrales en uitzendbureaus van Nederland. De Taxi Academie heeft een grote opleidingscapaciteit om binnen een korte periode een groot aantal kandidaten op te leiden. Informeer naar de mogelijkheden.