Taxi Academie

Chauffeurskaart

Taxichauffeur ben je niet zomaar. Een professionele opleiding maakt U tot een professioneel taxichauffeur.

Dit betekent dat wij als De Taxi Academie verantwoordelijk zijn kwaliteit te leveren aan onze kandidaten. Elke dag investeren we meer waarde, tijd en zorg in uw taxi-opleiding zodat u snel uw chauffeurskaart kunt halen.

Ervaren instructeurs

Professioneel advies (kostenloos)

Hoog slagingspercentage

Taxi Academie

Chauffeurskaart

U wil taxichauffeur worden? Wil u een vakdiploma als beroepschauffeur in uw bezit? Uw chauffeurskaart krijgt u niet zomaar. Voor het behalen van een taxipas dient u enkele examens af te leggen waarin u laat zien dat u geschikt bent voor het beroep als taxichauffeur en de vereiste vaardigheden heeft.

Kiest u voor een taxi-opleiding? Goede keus! Kiest u voor een taxi-opleiding, dan kiest u voor het snel halen van uw taxipas. Een taxi-opleiding geeft u zekerheid en vertrouwen waardoor het slagen voor het taxi-examen heel eenvoudig wordt.

Wij van De Taxi Academie leiden u op met gespecialiseerde instructeurs, die zelf uit het vak komen. Zij zetten al hun ervaring en expertise in zodat u niet alleen slaagt voor het examen, maar ook een echt professionele taxichauffeur wordt.

Voor vrijblijvende informatie over het behalen van een taxipas kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze service.

"Volg onze exclusieve taxi opleiding en ontdek de ins en outs van het vak"