Taxi Academie

Taxi opleiding

Taxi opleiding volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar voordat u kunt beginnen met het ophalen van passagiers, moet u de taxi opleiding voltooien.

Wij vertellen alles wat u moet weten over taxi chauffeur trainingsprogramma’s en wat u te wachten staat. U kunt bij ons kiezen uit verschillende opleidingspakketten. Dus of u nu net wilt beginnen of een carrière verandering overweegt, lees verder voor alle informatie die u nodig heeft!

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 94%!
94%

Taxi Academie

De grootste en meest ervaren taxi opleider in Nederland!

Om taxichauffeur te worden in Nederland dient u uw taxi diploma te halen. De Taxi Academie is gespecialiseerd in het opleiden van mensen tot het behalen van hun taxi diploma. Een taxi opleiding volgen is niet verplicht, maar wilt u taxichauffeur worden dan is het zeer verstandig om een taxi opleiding te volgen.

Het is mogelijk om door heel Nederland onze opleidingen te volgen. De Taxi Academie is ook actief in uw regio.

Taxi Academie

Volg de taxi opleiding bij De Taxi Academie

Er zijn vele redenen waarom u taxichauffeur zou willen worden. Het kan een geweldige manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en de stad te zien, en het kan ook een zeer flexibele baan zijn waarbij u uw eigen uren kunt bepalen. Als u in een drukke stad woont, is er altijd veel vraag naar taxi’s, dus u kunt er zeker van zijn dat u werk zult kunnen vinden. En natuurlijk kan een carrière als taxichauffeur zeer lucratief zijn! Als u erover denkt om taxichauffeur te worden, is de eerste stap het volgen van een taxi opleiding bij De Taxi Academie. Wij zijn een erkende CBR opleider en kunnen u voorbereiden op zowel het theorie- als praktijkexamen. Hierna kunt u aan de slag als taxichauffeur!

Wat kost het volgen van een taxi opleiding?

De kosten van een taxi opleiding variëren, afhankelijk van het soort lessen dat u kiest. Als u kiest voor ons theorielessen pakket, bedragen de kosten €300. Als u echter zowel praktische als theoretische vaardigheden wilt volgen, zal de prijs hoger zijn. Een pakket dat beide soorten lessen omvat, kost €650 (pakket A) of €750 (pakket B). De prijs varieert ook afhankelijk van de lengte van de cursus. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse lessen te volgen. Vind hier het prijsoverzicht.

Taxi Academie

Hoog slagingspercentage van wel 96%

Bij De Taxi Academie kunnen we met trots zeggen dat onze taxi opleidingen een hoog slagingspercentage van maar liefst 96% behalen. Wij bieden zowel theorie- als praktijklessen aan, zodat u er zeker van kunt zijn dat u volledig voorbereid op het examen zult zijn. Onze instructeurs zijn allemaal ervaren taxichauffeurs, dus ze kunnen u adviseren op elk vlak, wat betreft taxi rijden.

Als u erover denkt om een taxi opleiding te volgen, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag op weg in uw nieuwe carrière.

Meld direct aan voor het volgen van een taxi opleiding van De Taxi Academie

Om u direct aan te melden voor een taxi-opleiding van De Taxi Academie, kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Hartelijk dank voor het overwegen van De Taxi Academie voor uw taxi opleiding behoeften! Wij kijken er naar uit om spoedig van u te horen.

Ervaren instructeurs

Professioneel advies (kostenloos)

Hoog slagingspercentage

Taxi Academie

Een kijkje achter de schermen bij de Taxi Academie!

Meer weten over onze Taxi opleidingen?