Taxi Academie

Trambaanontheffing

In Amsterdam hebben taxichauffeurs de mogelijkheid om op de trambaan te rijden.

Dit zorgt ervoor dat een ritje met uw taxi de consument veel tijd kan besparen. Als taxichauffeur kunt u makkelijker op de plaats van bestemming komen – ook voor u scheelt het tijd!

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 94%!
94%

Taxi Academie

Trambaanontheffing

Taxichauffeurs die in de Gemeente Amsterdam gebruik willen maken van de verharde lijnbusbanen en/of lijnbusstroken moeten in het bezit zijn van een trambaanontheffing. Voor het aanvragen van de trambaanontheffing moet u als chauffeur een aantal documenten overleggen.

Eén daarvan is het diploma “Medegebruik verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken gemeente Amsterdam”.

Om in aanmerking te komen voor een trambaanontheffing moet u een opleiding volgen bij een erkende taxi opleider in de gemeente Amsterdam zoals De Taxi Academie Amsterdam. U moet slagen voor twee examens: een theorie- en een praktijkexamen. Met onze erkende instructeurs in Amsterdam bent u bij het juiste adres voor het zo vlot mogelijk behalen van uw trambaanontheffing.

Voor vrijblijvende informatie over het behalen van een trambaanontheffing kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende taxicursussen die wij u bieden.

Taxi Academie

Een kijkje achter de schermen bij de Taxi Academie!

Ervaren instructeurs

Professioneel advies (kostenloos)

Hoog slagingspercentage