taxiopleidingen

Trambaanontheffing:

In Amsterdam hebben taxichauffeurs de mogelijkheid om op de trambaan te rijden. Dit zorgt ervoor dat een ritje met uw taxi de consument veel tijd kan besparen. Als taxichauffeur kunt u makkelijker op de plaats van bestemming komen – ook voor u scheelt het tijd!

Taxichauffeurs die in de Gemeente Amsterdam gebruik willen maken van de verharde lijnbusbanen en/of lijnbusstroken moeten in het bezit zijn van een trambaanontheffing. Voor het aanvragen van de trambaanontheffing moet u als chauffeur een aantal documenten overleggen.

Eén daarvan is het diploma “Medegebruik verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken gemeente Amsterdam”.

Om in aanmerking te komen voor een trambaanontheffing moet u een opleiding volgen bij een erkende taxi opleider in de gemeente Amsterdam zoals De Taxi Academie Amsterdam. U moet slagen voor twee examens: een theorie- en een praktijkexamen. Met onze erkende instructeurs in Amsterdam bent u bij het juiste adres voor het zo vlot mogelijk behalen van uw trambaanontheffing.

Voor vrijblijvende informatie over het behalen van een trambaanontheffing kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende taxicursussen die wij u bieden.

[hr top=”10″ bottom=”10″]