De Taxi Academie, sinds 2011 hèt taxi opleidingsinstituut van Nederland. Met al meer dan 5000 geslaagden staan wij sterker dan ooit klaar om u snel en eenvoudig klaar te stomen voor het taxi-examen én te laten slagen voor uw taxidiploma!

Eerlijk – Persoonlijk – Glashelder

Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel opleiders en de prijzen verschillen enorm. Waar zit dat prijs verschil dan precies?

Bij De Taxi Academie krijgt U gegarandeerd de beste lesmateriaal van de hoogst mogelijke kwaliteit, samen met de meest ervaren instructeurs van Nederland. In tegenstelling tot andere opleiders die goedkoper zijn, richten wij ons als opleider puur op taxi opleidingen en niks anders! Daarom hebben wij de beste prijzen, niet persé altijd de goedkoopste, maar wél het meest waar voor uw geld.

Binnen ons bedrijf werken wij met 6 deskundigen die letterlijk uit het vak komen en besteden uitermate zorg aan onze opleidingen. Samen met onze collega’s zijn wij elke dag bezig met het ontwikkelen en het verbeteren van onze lesmaterialen. Ons kantoor is 5 dagen per week bereikbaar met ruime openingstijden. Wij proberen onze eigen taxi ervaringen en de passie zoveel mogelijk met u te delen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het opleiden, plannen en begeleiden van kandidaten behalen wij een zeer hoge slagingspercentage. Onze methodiek in het lesgeven en plannen van de cursussen is zeer uniek en dat is één van onze sterkste kanten. U krijgt van ons (geheel kosteloos) professioneel advies, en indien gewenst een privé begeleiding bij het opstarten van een eigen taxibedrijf of op het gebied van de taxibranche, want dat mag u verwachten als cursist bij de Taxi Academie.

Wij doen ons best om negatieve resultaten te voorkomen en streven naar een succesvolle opleiding. Neem als voorbeeld onze slagingspercentage, die ligt gemiddeld boven de >80% en op basis van een jaarlijkse afname van 750 examens is dit een mooi resultaat!

De Taxi Academie © 2011 – 2021

Met 5000 geslaagden staan wij sterker dan ooit klaar om u snel en eenvoudig klaar te stomen voor het taxi-examen én te laten slagen voor uw taxidiploma!